Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Вітаю з хрещенням вашого чудового дитини. Нехай батьки та хрещені в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, хай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитині та батькам, достатку та миру.

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з хрестинами, з настільки великим і значущим подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків кожен день, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і житті все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений у тому, що Господь обов’язково проведе тебе потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково проявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!