Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

В щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це чудово. Чудово, що ви виховуєте свою дитину у відповідності з традиціями наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс розумним, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому супроводжувала удача, і ангели зберігали ваш дім і сім’ю.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!