Підбірка оригінальних привітань з хрестинами

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найбільш важливих подій в житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Привітаю з хрестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливою і здоровою дитиною, нехай батьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!