Підбірка оригінальних привітань з хрестинами

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найбільш важливих подій в житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Привітаю з хрестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливою і здоровою дитиною, нехай батьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Це чудесна подія здійснилося! З цього дня ваш малюк під самим надійним захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, страждань і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Сьогодні ваш малюк отримав друге ім’я, яке захистить його від життєвих негараздів, тепер у нього з’явився ангел — хранитель і хресні. Вони будуть допомагати хрещенику вибрати правильну дорогу і гідно йти по ній усе своє життя, маючи внутрішній стрижень! Бажаємо хрещенику рости справедливим, ніколи не падати духом і любити людей!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних та близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові й благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб всі допомогло тобі як можна частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Сьогодні важливе сімейне подія — хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво та виховання хрещених батьків — збагачувало і восполняло внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа долоня вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Здоров’я і щастя у ваш дім!

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого чарівного хлопчика, який сьогодні просто підкорив всіх гостей. Мені хочеться побажати усім вам міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Сподіваюся, що ваш хлопчик запам’ятає деякі моменти з цього знаменного дня. Він вів себе дуже добре, тому є ймовірність, що він буде в майбутньому згадувати ці круті моменти, наповнені радістю і щастям. У цей світлий і добрий святковий день ви повинні думати тільки про позитивний і добром. Цього я і хочу побажати вашому хлопчику, тому що він заслужив цього. Він вже зараз просто дивує тим, наскільки він тямущий і активний хлопчик. У нього точно буде багато друзів. А ще в нього тепер є круті хресні батьки, які будуть любити його більше, ніж хто-небудь інший. Сьогодні ваш день, день вашого хлопчика, так що всього вам найкращого.

Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Мій маленький ангелик, сьогодні при свідках я поклявся бути твоїм названим батьком, в той момент мене переповнювала любов до тебе, ти ще так беззахисна і невинна. З сьогоднішнього дня в тебе буде два тата, я обіцяю, що завжди буду поблизу, щоб знати, що з моїм квіточкою все в порядку. Тільки в твою честь, малятко сьогодні так гарно співали янголята, благословляючи тебе з Хрещенням Господнім. Мені хотілося, щоб твоє маленьке серце наповнилося світлом і добром, яке ти потім зможеш дарувати своїм близьким. Я обіцяю, що разом з твоїми батьками завжди буду допомагати тобі, підтримувати в усьому і відповідати на всі твої питання. Хрещениця, я дуже щасливий, що тепер моєму житті є такий чарівний ангел.

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитини. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку – нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому праздничке. Я знаю вас вже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиву весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте веселим, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, тому що це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтесь цими хвилинами щастя.

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження — духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-охоронець завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою — все, що потрібно для щастя!

Вітаю з наданням православної віри і входженням у храм, з хрестинами тебе! Бажаю, щоб Господь уберегал від заздрощів і злості, щоби життєвий шлях був присвячений досягнення своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповнення щастям твоєї душі.

Вітаємо з дуже важливою і значущою подією — хрестинами! Бажаємо, щоб ангел хранитель опікав, направляв і застерігав крещеное дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

У цей світлий і добрий день мені хочеться привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного синочка. Цей день є справді світлим і добрим подією, тому ви повинні запам’ятати цей день, як один з найважливіших у вашому житті. Мені хочеться побажати вашому малюкові виключного всього самого найкращого і важливого в цьому житті. Можливо, що він не згадає про цей день, тому що він зараз ще маленький, але повірте, що він буде завжди відчувати себе під захистом. А ви будете лише направляти його, бо йому буде все одно необхідна ваша підтримка. Я пишаюся вами, мої дорогі друзі, тому що ви організували все на вищому рівні. Ваш синок буде в повному захваті. Нехай це маленьке диво росте здоровим і міцним хлопчиком, з сильним характером. Сподіваюся, що ви відмінно обрано цей день.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Ніжне намисто небо подарувало тобі цей день – день Хрещення, коли на небі відбувається добру справу, вибирається твій персональних охоронець від бід і нерозв’язних проблем, від образ і всякого зла, твій ангел-зберігач, який подарує тобі надійний захист від зла і від всього поганого, що може статися в світі. Силами добра тобі дано хрещені, які будуть давати тобі добрі поради і любов. Вони стануть помічниками та начальниками у важкій для тебе ситуації і які допоможуть тобі там, де безсилі батьки, або де ти сам не зможеш впоратися з ситуацією. Нехай вони стануть тобі добрими друзями, помічниками у справах і добрими людьми, які завжди тобі допоможуть, візьмуть, підтримають тебе і які будуть дбати про твоє благополуччя, адже через них буде діяти твій ангел-охоронець.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!

Дорогий малюк! У цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвони і відлуння церковних молитов повідало про твоє хрещення. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання та звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Сьогодні у нашої дівчинки один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Доню, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просіть або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, з святом.