Підбірка оригінальних привітань з хрестинами

Мої дорогі, ви навіть не уявляєте, як я рада за вас, тому що сьогодні було проведено таїнство хрещення вашого чудового синочка. Варто зауважити, що він вів себе дуже добре, зовсім не вередував, не плакав, хоча багато діти в його віці просто не переносять цю процедуру. Але ваш малюк впорався на відмінно, тому мені хочеться, щоб так було і далі. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями в школі, потім в університеті. Нехай він вибере для себе саму найкращу дорогу в житті, яка буде наповнена самими приємними і радісними подіями. Ви – просто відмінні батьки, які заслуговують того, щоб їх синочок радував їх. Зі святом вас, мої дорогі! Міцного здоров’я і щастя вашій прекрасного хлопчика. Нехай всі його мрії виконуються, а ідеї реалізовуються. А хрещені батьки завжди будуть поруч, щоб допомогти і підказати.

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

Охрестили малюка – вітаємо! Після святої води та очищаючої він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай будь-які випробування йому по плечу, нехай його люблять добрі люди, а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хрещені хай завжди будуть поруч як і рідні мама й тато!

Янгол спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещена ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть захистити його крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого самого світлого ангела з доброю і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане найкращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, спить у колисці? Маля потребує захисту і допомоги кожну хвилинку свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і водночас зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли в церкву. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша дитина пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянуться вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і маляти, а в домі завжди буде мир, затишок та добробут. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше посмішок та сміху.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброю і щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і добрі люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. В цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюку міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки самих різних приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!

Малюк народився — це щастя. Гаряче вітаємо з одним із самих особливих подій у вашому батьківського кар’єрі — з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа, щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не залишав ваше маленьке щастя.

Вітаю з хрестинами, днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало правильний напрямок у житті, щоб твій розум учив тебе на добрі справи.

Чудова дитина, сьогодні ти знайшла свого ангелика, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливою. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хрещених батьків. Вітаю!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть за ним всюди, завжди, охороняючи його від горя і нещасть. Бажаємо, щоб світ завжди був добрий до малюка і до тих, хто його оточує.

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого, нехай буде міцним здоров’я і світлої душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної дівчинки. Не тільки перед Богом, але і перед батьками ми клянемося, що ніколи не образимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку й опору в нашому обличчі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко. Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай у твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і усмішок. Не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.

Вітаю Вас з хрестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, смутку і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Дорогий малюк! У цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвони і відлуння церковних молитов повідало про твоє хрещення. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання та звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

У цей славний і радісний день у твоє серце увійшла православна віра, вітаю з хрестинами. Шлях доля буде доброю і світлою, хай життя подарує щастям і любов’ю, хай ангел завжди оберігає і береже тебе.

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій дочці внутрішнього стрижня, який є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-охоронці завжди будуть стояти на його шляху і оберігати від смутку, страждань, розчарувань і падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Вітаю з хрестинами. Нехай у цей день твоя душа стане чистою і світлою, нехай у серці живе щира любов і незгасна віра, нехай твій життєвий шлях буде добрим і щасливим, хай доля дарує велику мрію і непереможну силу.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Вітаємо від усієї душі Вас і Вашого малюка з хрестинами, нехай ангел невідступно супроводжує, оберігає і допомагає у всіх труднощах. Бажаємо малюку міцного здоров’я і щасливої долі, нехай Ваша сім’я буде щасливою, благополучної і гармонійною.

Вітаю! Вітаю! З хрестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, але і ще і Ангел Хоронитель на небі. Бажаю людського щастя — щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.

Дзвін і благословення Бога було даровано сьогодні вашій донечці. Тепер вона народила в новому світі – в духовному. За її успіхи тут відповідають хресні батьки, які повинні спрямовувати свою названу дочку на шлях добра і світла, розвивати в ній любов і милосердя до всіх оточуючих. У світі немає нічого більшого, ніж таїнство хрещення. У цей момент невинна дитина постає перед Господом, приймаючи дар його благословення, і ангела в захисники собі на все життя. Батьки, хочеться від щирого серця привітати вас з таким хвилюючим і значущим моментом життя вашого маляти. Нехай він тихенько спить у своїй колисці, тепер вона точно надійно захищена крилом свого ангела від усього поганого, вона оточена світлом і добром.

Вітаю з хрестинами і хочу побажати вашому диву міцного здоров’я і великого щастя в житті. Нехай з будь-якими труднощами і будь бідою завжди допоможуть дитині впоратися батьки та хрещені, нехай світлий ангел вашої дитини завжди оберігає його і береже від усього недоброго.

З хрестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашу дитинку майже здоровим і щасливим, і тішити вас як можна більше.