Підбірка оригінальних привітань з хрестинами

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

В будинку хвилювання і радість. В колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюються, дивлячись на нього і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо будуть заворушення, то тільки приємні.

Вітаю дитину, батьків, а також хресних батьків з хрестинами. Бажаю вашій дитині нехай і маленькими, але впевненими кроками йти православним шляхом добра, надії, благополуччя. Бажаю здоров’я і щастя вашій дитині, а вам — міцних сил і трепетних почуттів для гідного виховання, для справжньої любові до дорогій дитині.

Я хочу привітати моїх дорогих і найбільш улюблених друзів з хрещенням синочка. Мені здавалося, що ще недавно ми гуляли на вашому весіллі, а сьогодні ви вже провели таке таїнство, як хрещення свого маленького хлопчика. З цього дня ви вже можете бути спокійні, тому що ваш маленький синочок знаходиться під захистом Бога. Погодьтеся, що це просто чудово, тому мені хочеться побажати вам всього самого прекрасного, що тільки може бути. Ваш синочок, ваш чарівний малюк заслуговує того, щоб стати самим щасливим і здоровим. Нехай всі його мрії і бажання збуваються, причому саме ви, батьки, допоможете йому добитися цього. Зі святом вас, мої дорогі друзі. Я дивлюся на вашу сім’ю і не можу натішитися. Ви просто приклад для всіх інших сімей, так що я сподіваюся, що так буде завжди. Вдалого вам святкування!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Не утрать віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долю і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствей душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, удачі, радості, удачі! Ніколи не сходь з шляху земного – він обов’язково приведе тебе до кращого! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийдемо тобі на допомогу, виручимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірний шлях і підкаже вихід із ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!