Підбірка оригінальних привітань з хрестинами

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Вітаю з хрестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-охоронець завжди був з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаємо з хрестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде самої світлою дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесну захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або тоскно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Хай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і добро розташування, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

Сьогодні відбулися хрестини вашого сина. Хочу побажати захисту Господа і ангелів-хранителів, адже тільки в цьому випадку є можливість відкривати нові грані життя. Нехай удача і везіння завжди супроводжують і дарують гідну основу для досягнення поставлених цілей, здійснення мрій. Хочу побажати, дорогі батьки, щоб синок радував своїм розвитком і активним пізнанням навколишнього світу. Незважаючи на численні «але», я вірю в те, що все обов’язково складеться, як треба. Хочу бачити вашу сім’ю справді щасливим, знаючи, що щастя і позитив можна успішно знаходити навіть в самих простих істинах. Нехай вас оточують тільки щирі люди, які завжди готові порадувати підтримкою і турботою. Прийміть мої щирі вітання, адже насправді я дбаю про вас, друзі. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде добре.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами в прозі, українською мовою

Сьогодні у нашої дівчинки один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Доню, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просіть або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, з святом.

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашому синові, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективну захист від мирських негараздів. Бажаю енергії і сили, віри у світле майбутнє і дивного везіння. Нехай ваш синочок росте в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і гарною особистістю, що заслуговує поваги. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброю і щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і добрі люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Сьогодні для вас особливе свято – хрестини сина. Знаю, наскільки важливо триматися разом в настільки значимий день. Вірю в те, що ви обов’язково будете разом не тільки сьогодні, але і багато років вперед. Ви можете стати воістину міцною і щасливою родиною, тому, будь ласка, скористайтеся цим шансом. Хочу побажати істинного щастя і розуміння, наскільки важливо присутність поряд близьких людей, адже їх ніхто і ніколи не зможе замінити. Вітаю з хрестинами сина, адже в цей великий день він став трохи ближче до Господа, зумів знайти його захист і отримати для себе ангела-хранителя. Настільки велике таїнство обов’язково має провести особливе враження на вас порадувати появою внутрішньої гармонії. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться так, як потрібно і ваша сім’я відкриє разом багато позитивних, щасливих днів.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

Привітаю з хрестинами, з добрим і світлим святом дитини і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа дитини завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятке йти стежкою щастя, добра і любові.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю з хрестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди ангел-хранитель, направляє і допомагає у скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

В щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це чудово. Чудово, що ви виховуєте свою дитину у відповідності з традиціями наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс розумним, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому супроводжувала удача, і ангели зберігали ваш дім і сім’ю.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!

Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Вітаю з хрещенням вашого чудового дитини. Нехай батьки та хрещені в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, хай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитині та батькам, достатку та миру.

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хрещеним вистачає сил і можливостей піклуватися про своєму хрещенику!

Дивіться також:  Найкращі привітання з хрестинами

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з хрестинами, з настільки великим і значущим подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків кожен день, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і житті все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений у тому, що Господь обов’язково проведе тебе потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково проявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Янгол спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещена ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть захистити його крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого самого світлого ангела з доброю і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане найкращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли малюк з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб маля ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чути дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної дівчинки. Не тільки перед Богом, але і перед батьками ми клянемося, що ніколи не образимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку й опору в нашому обличчі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко. Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай у твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і усмішок. Не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.