Сьогодні сталося диво, адже в мирське життя завітав ангел-хранитель. Він повинен охороняти вашу прекрасну доньку, дарувати їй щастя. Сподіваємося, що ангел обов’язково успішно впоратися з поставленими перед ним завданнями, завдяки чому будь-які біди і навіть печаль, поганий настрій ніколи не зможуть наздогнати чарівну принцесу. Нехай Господь направляє вашу дочку по життєвому шляху, відкриваючи тільки потрібні двері. Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом!

З хрестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашу дитинку майже здоровим і щасливим, і тішити вас як можна більше.

Вітаю крихту з хрестинами і від усієї душі хочу побажати, щоб стежка, якою буде дитина крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб у житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хресних завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай Господь завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для коханого життя дитини справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за нею і дарує світло добра.

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб опромінити добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він охоронятиме тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, не прожени його злими вчинками і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвам у тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сни і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.