Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Мій маленький ангелик, сьогодні при свідках я поклявся бути твоїм названим батьком, в той момент мене переповнювала любов до тебе, ти ще так беззахисна і невинна. З сьогоднішнього дня в тебе буде два тата, я обіцяю, що завжди буду поблизу, щоб знати, що з моїм квіточкою все в порядку. Тільки в твою честь, малятко сьогодні так гарно співали янголята, благословляючи тебе з Хрещенням Господнім. Мені хотілося, щоб твоє маленьке серце наповнилося світлом і добром, яке ти потім зможеш дарувати своїм близьким. Я обіцяю, що разом з твоїми батьками завжди буду допомагати тобі, підтримувати в усьому і відповідати на всі твої питання. Хрещениця, я дуже щасливий, що тепер моєму житті є такий чарівний ангел.

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Сталося сьогодні справжнє диво — на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією — з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.