З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Нехай Господь тебе благословить, адже коли-то Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброю надією серця і щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоя поява на світ — не просто звичайна подія, а чудесне звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало добрих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких справді щасливою.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Вітаємо з Днем Народження і бажаємо, щоб господь Бог блаженно влаштував життя ваше, щоб наповнив її до країв миром і радістю, любов’ю та розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про благословення! Бажаємо, щоб він послав вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ віруючих, людських! Нехай сила надана вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде сповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день та завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші добрі наміри завжди збігаються з Божими планами!

Благослови тебе Господь. Нехай у цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в житті, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирої любові.

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З днем народження!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-зберігач берег тебе від зла та заздрощів, ворогів і недоброзичливців, підлості і користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродействия та чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя та міцного здоров’я. Живіть у мирі та злагоді!