Підбірка оригінальних християнських привітання з днем народження

Вітаємо тебе з днем твого появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Світ — це зупинка нашого тимчасового перебування. Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-охоронець оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Хай вам Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем Народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на спасіння, а нам стануть прикладом! Нехай буде щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти мимо цілі! Нехай ваша хода буде направлена до блага! Нехай збереже вас всещедрый Господь на всіх шляхах життя!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Благослови тебе Господь. Нехай у цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в житті, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирої любові.

У цей світлий день, на світ Божий з’явився прекрасний людина — ти. Вітаю з днем твого народження й від усієї душі бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

В цей день, коли ти був благословення на народження, у світі стало більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!