Що побажати християнину, В чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, Які дарує Бог, І святкуй з Богом день народження! Ось моє побажання! Без нарікання і без мук Зустрічай негаразди і борися, Хвали Христа за виправдовуючись, З подякою молись! Працюй і молодей душею, Щоб смутності не знати! Милий друже мій, Господь з тобою! Що можна краще побажати!

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і справжнього дива в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоїй душі.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем Народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам залізти на вершину істинної любові, завжди йти тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле оновлення! Бажаємо вам благ від усієї душі, здоров’я без міри, земних гараздів, задоволень і радощів! Нехай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-охоронець від нещасть і недуг! Хай свічка вашої віри ніколи не погасне, хай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просіть і одержите! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний світ! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину землі, Господь вас запросив на небесний бенкет!