Вітаємо з Днем Народження і бажаємо, щоб господь Бог блаженно влаштував життя ваше, щоб наповнив її до країв миром і радістю, любов’ю та розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про благословення! Бажаємо, щоб він послав вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ віруючих, людських! Нехай сила надана вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде сповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день та завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші добрі наміри завжди збігаються з Божими планами!

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Вітаю з чудовим днем народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю багато літа добра й удачі, міцного здоров’я і істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди береже тебе від лиха і зла.

Вітаю тебе! Хай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої посмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог твій добрий і уважний ангел!

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!