Підбірка оригінальних привітань з днем народження священика, батюшці

Улюблений Господом духовний брат і друг! Сьогодні для вас сплітаємо з добрих слів вінець! З Днем Народження вас, дорогий! Сьогодні у вашу честь звучать молитви за здоров’я! Черпайте натхнення з наших люблячих сердець, ми ділимося з вами добром і бажаємо, щоб щира віра наповнила вашу душу! Захоплюємося вашою мудрістю не за віком, вашим благородством, богатирським духом, вашою правдою, що говорите вголос, вашою силою духу, вашої чистою совістю і відкритою душею! Бажаємо, щоб працьовитість і молитви облагороджували ваше буття, щоб достаток панував у вашому домі, щоб ваша сім’я була міцною і дружньою! Нехай віра благодатна веде вас вірним шляхом, оберігаючи вас від злих людей і недобрих поглядів! Нехай ангел-хоронитель літає у вас за спиною і оберігає ваше життя! Земних вам благ, всього святого! Щоб світлом ваше життя було сповнене!

Прошу Вашого благословення, батюшка, а також прошу прийняти добрі і щирі побажання тепла і світла, миру і благодаті, душевної радості і серцевої віри у Ваш день народження. Нехай кожен день буде наповнений добрими справами, нехай кожна мить буде заповнений вірною надією і милосердям.

Благословіть, отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги та щирої поваги. З днем народження Вас, отче, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Хай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам по силам буде все і завжди.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Прошу благословення, святіший Отець. Нехай Бог обдарує кожного з нас любов’ю і міцною вірою, а Вам на день народження від усієї душі хочу побажати цнотливості і повного достатку сил, благих цілей і світлих помислів. Нехай Ваші добрі слова завжди дають людям надію, тож нехай Ваші зусилля будуть виправдані милосердя, чистоти душі парафіян.